Bijzettafels

glazen bijzettafels, perfecte combi
met tv meubels van Sonorous

Een bijzettafel is onmisbaar in je interieur, zeker als je de gehele stijl kunt combineren met andere Sonorous producten, denk bijvoorbeeld aan tv-meubels, dressoirs, tafels en kasten.

Je kunt kiezen uit verschillende vormen; ronde bijzettafels, vierkante bijzettafels of rechthoekige bijzettafels.

Ook hier kan je zelf bepalen hoe je bijzettafel eruit komt te zien. Uit de Sonorous collectie kan je kiezen uit vele beschikbare kleuren en materialen. Vrijwel alles is mogelijk, zo kan je de tafel een andere kleur geven dan het onderstel. Laat je fantasie de vrije loop.

In de afbeelding zie je een voorbeeld van twee bijzettafels in verschillende hoogtes naast elkaar geplaatst. Hier is gekozen voor een keramiek bovenblad afgewerkt met een goudkleurige rand. Het onderstel is op dezelfde wijze uitgevoerd.
Natuurlijk kun je een bijzettafel ook combineren met een salontafel.

In de online catalogus vind je alle bijzettafels en salontafels terug.

keramiek bijzettafels,
cone; terug van weggeweest

Een nieuwe en fris ontwerp is de Cone van Sonorous, een metalen bijzettafel met keramiek topblad, in twee verschillende hoogtes: 48 & 58cm verkrijgbaar. Het blad heeft een doorsnede van 50cm.
Je kunt kiezen uit 30 verschillende keramiek kleuren maar ook voor een marmer look. Beide versies zijn leverbaar in zowel hoogglans als mat kleuren.

De Cone bijzettafels van Sonorous zijn een echte sfeermaker in je interieur, ze zijn stabiel en van de hoogste haalbare kwaliteit. De minimalistische look geeft een fraaie meerwaarde aan je inrichting.

Een bijzettafel is altijd handig en praktisch om erbij te hebben en is helemaal van nu.

Kijk in de catalogus voor meer informatie.

moderne bijzettafels,
in combinatie met glas

Één van de meeste gebruikte en verkochte bijzettafels zijn de metalen bijzettafels afgewerkt met een glazen plateau.  Zowel het plateau als het onderstel kan in verschillende kleuren samengesteld worden.

Het elegante onderstel kan een goede match zijn met de bijpassende tv kasten van Sonorous.

Type Klee is door zijn minimalistische design voor veel klanten een populaire bijzettafel geworden, veelal verkocht in een set van twee stuks.

Het onderhoud van de bijzettafels is simpel, gebruik een microvezeldoek of vochtige doek en gebruik geen schoonmaak artikelen met bijtende stoffen, dit kan het glazen oppervlak namelijk beschadigen.

bijzettafels kopen?
altijd perfect op maat

Mocht je na het lezen van alle informatie enthousiast zijn geworden dan raden wij aan een afspraak in de showroom te maken om een selectie van deze bijzondere bijzettafels te bewonderen.

Woon je verder weg en vind je het te omslachtig of heb je geen tijd om langs te komen dan kunnen we je uiteraard ook helpen om via de e-mail of telefonisch je wensen te bespreken. Houdt er wel rekening mee dat alle prijzen vermeld in onze catalogus/prijslijst vanaf-prijzen zijn.

Bijzettafels in alle kleuren

Bepaal zelf:

■ materiaal plateau
■ kleur metalen onderstel

ontwerp je eigen bijzettafel

Meer dan 100+ kleur keuzes

De meest gestelde vragen over de bijzettafels

De bijzettafels zijn er in vele verschillende afmetingen, alle specificaties vind je terug in de online catalogus/prijslijst.

Je kunt de dressoirs samenstellen in hoogglans of mat glas kleuren en een aantal hout design kleuren gecombineerd met bijvoorbeeld keramiek.
Er zijn meer dan 100 kleur combinaties.

Dit is afhankelijk van het type bijzettafel, de meeste types zijn helemaal vooraf geïnstalleerd, bij sommige types dient alleen het onderstel geïnstalleerd te worden. 

In de online catalogus/prijslijst zie je welke onderstellen per type bijzettafel beschikbaar zijn.

Je kunt kiezen uit: hoogglans glas, mat glas, kermamiek en een aantal hout soorten.