Platenspeler meubel

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en hoogglans glas kleuren. Dus ben je op zoek naar een meubel voor je platenspeler dan heeft Sonorous de juiste oplossing. Het zijn dan wel geen platenkasten en je kunt je vinyl niet in de kast kwijt maar daar weet je vast wel een ander mooi plekje voor.

Platenspelers meubel modern

Platenspeler meubels vind je niet zomaar overal, ze zijn ook voor een specifieke doelgroep die in het bezit is van een platenspeler en hier een mooi modern platenspeler meubel voor zoekt, Sonorous speelt hier handig op in door hun model: ER01 specifiek afgestemd voor de liefhebbers die een mooi modern design tv meubel zoeken. In dit blog gaan we hier verder op in en geven we je een aantal tips waar je rekening mee kunt houden.

Bijzettafel platenspeler

Een kast voor een platenspeler kun je natuurlijk ook gebruiken als een bijzettafel voor een platenspeler, de Sonorous meubelen zijn allemaal los verkrijgbaar of geschakeld in modules,
wil je dus een vrijstaande platenspeler meubel of geschakeld? Beide kan in allerlei configuraties en kleuren.

Afmetingen platenspeler meubel

Belangrijk is dat je platenspeler goed vlak en stabiel staat maar bovenal past in de platenspeler kast. De ER01-F module van Sonorous heeft de volgende afmetingen: B: 65 x H: 40 x D: 50 cm en de binnenruimte is  B: 58 x H: 16 x D: 46cm. De ER01-F kun je als losse module kopen maar uiteraard ook combineren met alle modules uit de Sonorous EX series. Onder de ruimte van de platenspeler module heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld een versterker of ander audio apparatuur te plaatsen.

platenspeler meubel

De ER01-F module van Sonorous, alle technische specificaties lees je in de catalogus.

Uitstraling

Een platenspeler geeft altijd een mooie vintage look aan je inrichting. Het is mogelijk om deze look door te trekken bij het uitkiezen van een meubel. Veel platenspeler meubels hebben een retro uitstraling. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met oud hout of staal.

Combineer je platenspeler met een modern meubel

We hebben het tot nu toe alleen gehad over je platenspeler in het meubel te plaatsen maar je kunt natuurlijk deze ook op het meubel plaatsen, waarom je mooi platenspeler niet gewoon op het meubel plaatsen? De staande tv meubelen van Sonorous hebben een diepte van 50cm en daar past 99% van alle platenspelers op. Ook voor het wegwerken van je kabels kun je deze direct achter de kast kwijt.

Platenspeler meubel vintage

Mocht je interieur al modern zijn dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een vintage platenspeler tafel vintage te kopen, let er wel op dat je echt de oude spullen kunt kopen maar er zijn fabrikanten die ook nieuwe meubelen ontwikkelen van deze tijd.

TV meubel platenspeler

Een platenspeler kun je op meerdere manieren neerzetten. Zo zou je het apparaat op een TV-meubel kwijt kunnen, maar een apart meubel is natuurlijk ook mogelijk. Bij Sonorous vind je de huiste oplossingen om een tv meubel voor je platenspeler te kopen.

Meubels van Sonorous

Sonorous maakt innovatieve TV-meubelen. Onze design meubels zijn verzameld in twee unieke collecties: de EX serie wordt gekenmerkt door stijlvolle staande elementen en de ED serie bestaat uit hangende elementen. Door de modulaire opbouw van de meubels is het mogelijk unieke combinaties te maken en je eigen meubel te creëren.

Onze showroom

Benieuwd naar de meubels die we maken? Onze showroom waarin alle designs zijn te zien, is zeven dagen per week geopend. We raden je wel aan een afspraak te maken met een adviseur voor advies op maat.

Populaire berichten

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.