TV meubel inspiratie: 5 accessoires voor een modern interieur

tv accessoires en meubel

TV meubel inspiratie: 5 accessoires voor een modern interieur

Wanneer je net een nieuw televisiemeubel hebt aangeschaft, kan het allemaal nog wat leeg aanvoelen. Dat is niet gek, want met enkel een meubel en een televisie ben je er natuurlijk nog niet. Ook in de hoek van de televisie kun je los gaan met verschillende accessoires. Maar waar te beginnen? In deze blog delen we een aantal tips ter inspiratie. Hopelijk heb je na het lezen van deze blog ideeën opgedaan voor het stijlen van je woonkamer!

Voel je vrij om verschillende tips van ons te combineren. Het creëren van je eigen stijl is het leukste onderdeel van het inrichten van je huis. Omdat het met weinig ervaring moeilijk kan zijn om hiermee te starten, helpen we je graag op weg.

IDEEËN VOOR TV MEUBEL ACCESSOIRES

Het gebied rond je televisiemeubel kun je op verschillende manieren stijlen. Het is belangrijk dat je daarbij ook het interieur van de rest van de kamer meeneemt. Je wilt natuurlijk wel dat de ruimte straks een mooi, groot geheel vormt. Dit kun je voor elkaar krijgen door bijvoorbeeld met dezelfde groep kleuren te werken. Een gelijk beeld, maar dan toch anders.

Deze blog is verre van volledig, want er zijn nou eenmaal eindeloos veel mogelijkheden voor het decoreren van je huis. We hopen wel dat je met onze tips een goede start kunt maken. Je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk!

Light it up!

Met verlichting kun je een hele hoop bereiken. Buiten licht voor praktisch gebruik wordt verlichting ook vaak ingezet om de sfeer te bevorderen. Zeker met de technieken die tegenwoordig in iedere huiskamer kunnen worden toegepast, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Soms hebben televisies zelf al ingebouwde led verlichting met een sfeerverhogende werking, maar mocht je televisie daar niet over beschikken kun je altijd zelf ledstrips aanschaffen. Je kunt ze achter de tv aan het televisiemeubel monteren en instellen dat de verlichting wisselt van kleur en lichtsterkte. Dit soort verlichting geeft een sfeervol en rustig effect: ideaal voor tijdens het bankhangen!

tv meubel lampDesign meubel van Sonorous uit de EX serie

Voor aan de muur

Eigenlijk is de term wanddecoratie een verzamelnaam voor alle accessoires die je aan de muur kunt bevestigen. Hierbij heb je tal van mogelijkheden. Het gaat van fotolijstjes tot grote posters en van wandplanken met verschillende accessoires tot memoborden. Met wanddecoratie kun je helemaal losgaan!

We zijn zelf erg fan van wandplanken met daarop kleine plantjes. Deze plantjes brengen een mooie huiselijke, maar ook hippe uitstraling met zich mee. Uiteraard kun je wandplanken ook gebruiken om anderen accessoires op kwijt te kunnen. Ook fotolijstjes zien we graag aan de muur hangen. Probeer fotolijstje van verschillende formaten te kopen en deze aan de muur te groeperen, dit geeft een leuk effect!

Ga voor groen

We zien dat steeds meer huizen worden gevuld met kamerplanten en daar worden we erg blij van. Planten geven niet alleen de nodige zuurstof, ze geven ook een moderne touch aan je interieur. Kamerplanten zijn razendpopulair nadat ze zijn over komen waaien uit scandinavië.

Je hoeft natuurlijk geen levensgrote planten te kopen, al met kleine plantjes in potjes kun je zorgen voor een leuke, natuurlijke look in je woonkamer. Zet bijvoorbeeld drie van dit soort potjes bij elkaar op het televisiemeubel!

Accessoires clusteren

Een goede manier om met je accessoires om te gaan is het clusteren ervan. Dit betekent dat je je spulletje bij elkaar zet, zodat een rommelig effect achterwege blijft. Dit kun je doen met allerlei vormen van decoratie. Ook alle eerdere in deze blog geschreven tips zijn goed te clusteren voor een krachtige uitstraling.

Less is more

Het toevoegen van accessoires aan je interieur is hartstikke leuk, maar zorg dat je niet overdrijft. Een teveel aan prullaria komt rommelig over en zorgt ervoor dat je ruimte geen eenduidige uitstraling heeft. Door het aantal accessoires te beperken en uit te pakken met de enkele opvallende stukken, houd je het lekker strak.

tv meubel strak designDesign meubel van Sonorous uit de EX series met bijzettafels.

TELEVISIE MEUBILAIR VAN SONOROUS

Sonorous is al jaren een gerenommeerd maker van vooruitstrevende televisiemeubelen. Onze meubelen bestaan uit modulaire elementen, waarmee je eindeloos kunt combineren. We maken meubelen in twee series. De EX-serie die bestaat uit staande elementen en de ED-serie met zwevende tv meubel elementen.

We hebben ook een showroom waar je onze meubelen rustig kunt bekijken. Kom je bij ons langs? We raden je aan een afspraak te maken, zodat we er zeker van zijn dat je we je kunnen voorzien van deskundig advies. Hopelijk tot snel!

Populaire berichten

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.