TV-meubel met speakerdoek

Speakerdoek In Audio Meubel
TV-meubel met speakerdoek

Een hedendaags tv meubel biedt genoeg ruimte aan al je apparatuur zoals o.a. een soundbar, versterker en je speakers te herbergen. Het geluid van een platte tv is gewoonweg slecht te noemen, fabrikanten spelen hier handig op in om soundbars erbij te verkopen, een zeer bekend merk is Sonos.  Het is natuurlijk leuk als je goed apparatuur hebt maar natuurlijk onwijs hinderlijk wanneer dit ook nog allemaal in het zicht staat.

De TV meubelen van Sonorous in de EX series (staande tv meubelen) bieden hier genoeg ruimte voor en zijn ook nog eens mooi afgewerkt en denken vooral ook in de kast na over het wegwerken van je kabels, standaard worden er kabeldoorvoeren gemaakt van de ene naar de andere kast en bij meerdere modules aan elkaar gekoppeld worden deze er ook standaard voor je in gemaakt.

Het is natuurlijk niet fijn als je speakers of soundbar altijd maar in het zicht moeten staan, hier heeft Sonorous verschillende modellen afgewerkt met speakerdoek. Doordat dit oppervlakte het geluid doorlaat is het uitermate geschikt om je speakers in een tv meubel te plaatsen en toch te genieten van optimaal geluid. De klep met het afgewerkte speakerdoek ziet er ook nog eens super strak uit!

speakerdoek zwart
Voorbeeld van afwerking zwart speakerdoek

De voordelen van een speakerdoek

Een televisiemeubel met speakerdoek werkt zeer mooi af, welke voordelen dit voor je heeft geen we hieronder verder op in. Vele televisiemeubelen uit de Sonorous collectie
zijn af te werken met speakerdoek.

Optimaal geluid

Ook met een speakerdoek voor je speakers en eventueel apparatuur geniet je nog steeds optimaal van het geluid dat de speakers produceren. Een speakerdoek is namelijk speciaal ontwikkeld om alle geluidstonen zo goed mogelijk door te laten. Je geluid wordt dus zeker niet gedempt! Sterker nog, een speakerdoek kan eventuele ruis wegfilteren, waardoor je geluid alleen maar helderder wordt!

Apparatuur uit het zicht

Er zijn meerdere manieren om apparatuur te verwerken in het televisiemeubel en deze zo uit het zicht te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een klep monteren, die je open en dicht kunt doen. Hiermee kun je een mooie afwerking van je televisiemeubel realiseren, maar wanneer je van je apparatuur gebruikmaakt staat de klep open en kijk je dus alsnog naar de apparatuur in je meubel.

Met een speakerdoek kun je dit probleem makkelijk verhelpen. Het speakerdoek schermt de speakers af, terwijl ze nog wel te gebruiken zijn. Geluidstonen worden namelijk gewoon doorgelaten door het speakerdoek. Voor de andere apparatuur zul je wel gebruik moeten maken van bijvoorbeeld een klep, maar vaak is het ook mogelijk om de apparatuur met een afstandsbediening te bedienen waardoor de klep dicht kan blijven.

Smaakvol

Speakerdoek is gemakkelijk in gebruik en dient ook nog als doel voor het wegwerken van kabels, speakers en av apparatuur. Je kunt bij Sonorous kiezen uit twee speakerdoek kleuren: zilver en zwart, dit zijn ook gelijk direct de meeste verkochte speakerdoek kleuren en past heel goed bij de vele verschillende soorten glas tinten waar je uit kunt kiezen in het Sonorous assortiment.

soundbar met speakerdoek
Een tv meubel met speakerdoek en een Sonos Playbar ingebouwd

TIP: soundbar met speakerdoek

Een soundbar is perfect om in de tv meubels van Sonorous te installeren, in 99% passen alle soundbars in de tv meubels van Sonorous, deze heeft namelijk bij diverse modules specifiek ruimte gemaakt in het meubel om je soundbar met speakerdoek netjes weggewerkt te installeren.  

In ons blog: TV meubel met soundbar waar moet je rekening mee houden? vertellen wij je er alles over. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk de afbeeldingen bij deze blog of kom eens langs in onze showroom!

tv meubel speakerdoek wat zijn de voordelen

Een voorbeeld van een module (EX12-TF) van 130cm breed met bovenste klep in speakerdoek.

TELEVISIEMEUBELEN VAN SONOROUS

Sonorous is een gerenommeerd maker van hoogwaardige televisiemeubelen in twee collecties. De EX-serie bestaat uit staande elementen en de ED-serie uit hangend elementen. Je leest het goed: de meubelen van Sonorous bestaan uit verschillende modulaire elementen, waardoor je een televisiemeubel geheel naar eigen smaak kunt creëren. Combineer de verschillende elementen en stel een meubel samen dat perfect bij je interieur past!

Benieuwd naar hoe onze meubelen er in het echt uit zien? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom! Wanneer je van tevoren een afspraak maakt, weten we zeker dat we je kunnen voorzien van professioneel advies. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw hoogwaardige televisiemeubel!

Populaire berichten

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder
tv meubel met speakerdoek

TV-meubel met speakerdoek

TV-meubel met speakerdoek Een hedendaags tv meubel biedt genoeg ruimte aan al je apparatuur zoals o.a. een soundbar, versterker en je speakers te herbergen. Het

Lees verder
platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.