TV meubel zwart: ideeën en inspiratie voor in huis

tv meubel zwart ideeën en inspiratie voor in huis

TV meubel zwart: ideeën en inspiratie voor in huis

Zwart staat bekend als een krachtige, elegante en mysterieuze kleur. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen de zwarte kleur terug laten komen in hun interieur. Een zwart TV meubel is een goed voorbeeld van een stijlvol onderdeel van het interieur. In deze blog bespreken we de verschillende stijlen van een zwart TV meubel en kun je jezelf laten inspireren door voorbeelden uit onze verschillende series.

5 IDEEËN VOOR EEN ZWART TV MEUBEL TER INSPIRATIE

Waar een wit TV meubel in het interieur voor rust en vrede zorgt, gaat een zwart TV meubel juist de stoere, krachtige kant op. Zie hieronder welke verschillende stijlen er mogelijk zijn en laat je inspireren!

1. TV meubel mat zwart

Voor een moderne interieurstijl is een TV meubel mat zwart een goede optie. Waar een glanzend TV meubel de aandacht naar zich toetrekt, laat de matte variant andere elementen in de kamer beter tot zijn recht komen. In de afbeelding hieronder is te zien hoe het stijlvolle zwarte meubel zonder moeite in het interieur opgaat. Een TV meubel leent zich dus ook prima voor een meubel waar geen televisie op staat. Met een stapel boeken, vazen en een mysterieus schilderij geeft u de juiste draai aan uw kamer.

2. TV meubel zwart glas

Dit TV meubel is dan niet helemaal zwart, het laat wel zien dat zwart prima gecombineerd kan worden met andere, lichtere kleuren. Het mooie aan dit TV meubel is dat de televisie niet tot nauwelijks opvalt. Door te combineren met zwarte lampen en zwarte schilderijen valt het zwarte televisiebeeld nauwelijks op. De aandacht gaat in deze setting vooral naar het roze hoekje van het TV meubel.

tv meubel inspiratie

3. TV meubel zwart zwevend

Een zwevend TV meubel geeft iedere kamer een rustgevend uiterlijk. Zeker met een zwart middenvlak zoals in de afbeelding hieronder. Het meubel is van origine een TV meubel, maar komt zonder televisie ook mooi uit de verf. Het zwarte middenstuk zorgt er niet alleen voor dat je een televisie kwijt kunt zonder dat deze prominent aanwezig is, het zorgt er ook voor dat je alle andere apparatuur effectief weg kunt werken. De radio en geluidsboxen zijn door de openklapbare lade niet zichtbaar, maar behouden wel hun geluidskwaliteit.

4. TV meubel zwart

Dit zwarte TV meubel wordt gekenmerkt door zijn subtiliteit. Door alleen bovenin het meubel een lade te plaatsen, wordt er ruimte in de kamer gecreëerd. Ook heeft dit TV meubel zowel horizontale als verticale kabeldoorvoeren, zodat alle bedrading netjes kan worden weggewerkt. De twee verschillende tinten zwart geven het meubel een nette uitstraling, waarbij de geluidsboxen het totale beeld afmaken.

Tv Meubel Hoogglans Zwart

5. TV meubel zwart hoogglans

Dit hoogglans televisiemeubel kan modern en klassiek prachtig combineren. De kast heeft van zichzelf een moderne uitstraling, maar geeft ook de kans aan de klassieke beelden op en rond de kast om op te vallen. Het bijzondere aan deze setting is dat er niet een enkel element tussenuit springt, maar dat alle elementen bij elkaar het perfecte plaatje vormen. Ook is dit hoogglans meubel een bewijs dat een televisiemeubel geen TV nodig heeft om zich mooi te kunnen mengen in het interieur.

Er is dus een enorme keuze uit zwarte tv meubelen, mocht je twijfelen of het je vragen dan kun je natuurlijk als contact met ons opnemen, wij kunnen je een goed advies geven.

Zwart Tv Meubel

Genoeg inspiratie opgedaan?

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor je eigen zwart TV meubel of wil je nog meer inspiratie opdoen? Blader dan door onze catalogus. Wil je de meubels van de EX Serie en de ED Serie liever in het echt bekijken? Dan kun je altijd langskomen in onze showroom.

 

Populaire berichten

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.