Welke kleur tv-meubel past bij mijn interieur?

Welke Kleur Tv Meubel Past Bij Mijn Interieur

Welke kleur tv-meubel past bij mijn interieur?

De TV is in veel woonkamers het middelpunt van de ruimte. Het lijkt soms wel alsof de televisie geplaatst is en vervolgens alle meubels daaromheen gezet zijn. Bij zo’n belangrijk middelpunt hoort ook een passend meubel, die de televisie op een stilistische manier verbindt met de kleuren van de rest van de ruimte. In deze blog leggen we je uit hoe je dit aanpakt!

DIT ZIJN DE INTERIEUR KLEUREN VAN 2018

Soms gaan de jaren elkaar ongemerkt voorbij en verandert er weinig qua stijl, materialen en inrichting. Maar niet dit jaar! In 2018 gaan we het helemaal anders doen.

Ok, in 2017 zagen we de trend van stoere metalen, gecombineerd met rustige kleuren, al langzaam opkomen. Maar dit jaar verwachten we dat deze trend tot een dramatisch hoogtepunt zal komen: Stoere donkere kleuren met natuurlijk bruin en wit, gecombineerd met felle uitspatters als rood en oker!

Ook donkere metalen en houtsoorten, marmer en natuursteen maken dit jaar een comeback. Kortom: Stoer, praktisch, een tikje industrieel, natuurlijk en hier een daar een kleur die eruit spat!

Kleuren In De Woonkamer Combineren

KLEUREN IN DE WOONKAMER COMBINEREN

Wist je dat jouw lievelingskleur mogelijk iets zegt over jouw persoonlijkheid? Volgens het zogenaamde DISC-model past de kleur rood bij een dominante persoonlijkheid, geel bij gezelligheidsdieren die veel waarde hechten aan wat anderen van ze vinden, groen bij vriendelijke conflictvermijders en blauw bij analytische perfectionisten. Wat vind jij van deze stelling? Past jouw lievelingskleur bij jouw persoonlijkheid?

Of je het nu eens bent of niet met deze bewering, met de kleurkeuze van jouw woonkamer kun je jouw woning wel degelijk een persoonlijke tint meegeven. Het is immers jouw persoonlijke keuze en smaak!

Door de trends van 2018 is een mooie combinatie gemakkelijk te maken! Grijs- en natuurtinten passen al goed bij elkaar. Voeg daar nog een rustige pastelkleur aan toe en je bent er al bijna. Want voor welke kleur ga je kiezen als uitspatter?

Rode kleuren

Rood is een krachtige kleur met een intens karakter. Het is de kleur van de liefde en van vuur en hitte. Een erg mooie toevoeging aan een stoere uitstraling van donkere kleuren en natuurelementen. Toch is deze kleur voor veel mensen te heftig. Ga jij er wel voor?.

Interieur Stijl KleurenVoorbeeld van een rood dressoir, zie de dressoir catalogus.

Roze of paarse kleuren

Bij roze denken we al gauw aan suikerspinnen, princessen en Barbie’s. Hierdoor wordt de kleur veelal met jonge meiden geassocieerd. Maar maak de kleur wat donkerder, voeg wat blauw en je hebt een mooie donkere paarse kleur. Een lichtroze kleur voelt meisjesachtig, een diepe paarse kleur voelt intellectueel en intelligent aan.

Gele kleuren

Met gele kleuren als oker, oranje en citroengeel haal je de zon in huis! Een slechte dag wordt meteen omgezet in een positief gevoel zodra je naar binnen loopt. Voor een grote open woonkamer stellen wij oranje voor, voor kleine gezellige ruimtes gaan we voor citroengeel.

Groene kleuren

De kleur groen doet denken aan de natuur. Het brengt een heerlijk vrije uitstraling en doet het erg goed in combinatie met bruine natuurtinten. Een erg fijne toevoeging voor de stijltrend voor 2018 dus!

Blauwe kleuren

Blauw wordt vaak als koud, onpersoonlijk en kil ervaren. Toch zijn wij het hier niet mee eens. Een mooie diepe blauw kleur kan veel rust en ruimte uitstralen. Ook zijn verschillende blauwtinten goed met elkaar te combineren. Aqua, donker en licht: het gaat allemaal samen!

Colorblocking

Als je het aandurft, mag je dit jaar ook flink knallen door middel van colorblocking. Oftwel, een witte basis met verschillende knallende kleuren zoals roze, rood, paars en geel! Een hele heftige, maar stoere, trend!
Colorblocking

Welke kleur tv-meubel moet ik kiezen?

Wanneer je de aanwijzingen in deze blog opvolgt kan het bijna niet misgaan: Je kiest voor donkere-, grijs- en bruintinten in de woonkamer. Daar voeg je elementen aan toe die eruit springen qua kleur, maar wel in harmonie zijn met elkaar.

Is rood jouw kleur? Dan kan je bijvoorbeeld het stralende middelpunt van je woonkamer, de televisie, op een rode meubel plaatsen. Een stoere persoonlijke uitstraling voor 2018!

SMART FURNITURE TV MEUBELS

Sonorous is het meest vooruitstrevende merk op het gebied van audiovisuele meubelen. In deze blog heb je al met enkelen van onze designs kennis kunnen maken. Voor meer inspiratie nodigen we je uit om rustig verder te kijken op onze website. We bieden verschillende design meubels: de EX serie bestaat uit stijlvolle staande tv meubels en de ED serie uit hangende tv meubels. Door de modulaire opbouw zijn de combinaties eindeloos en stel je je eigen unieke Sonorous tv kast samen, geheel naar persoonlijke smaak en behoefte! Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de audio meubels.

Maar beter nog: Kom langs in onze showroom! Wij zijn zeven dagen in de week open, maar adviseren wel altijd om een afspraak te maken zodat je zeker bent dat een adviseur je vrijblijvend van dienst kan zijn!

Populaire berichten

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.