Dressoirs

dressoirs op maat gemaakt,
Kies je eigen samenstelling

Sonorous biedt een breed scala aan dressoirs aan met inspirerende mogelijkheden met een tijdloos design. Je kunt dressoir samenstellen uit de gewenste afmetingen van breedtes:
50, 65, 100 & 130cm hoog en hoogtes: 40, 60, 80 & 100cm. Daarnaast kun je kiezen uit: lades, kleppen en deuren of combinaties hiervan. Standaard staan deze dressoirs op een houten onderstel maar je kunt ook kiezen uit één van de 11 verschillende stalen onderstellen.  Tevens is het mogelijkheid om je dressoir zwevend op te hangen aan de wand.

Bijkomend voordeel is dat je je speakers zoals een soundbar in je dressoir kunt plaatsen en wegwerken achter de geperforeerd stalen klep of speakerdoek.

De luxe dressoirs van Sonorous zijn ook prima te combineren met de tv kasten en tv meubels zodat je één geheel krijgt in je (woon)kamer.

De stijlvolle dressoirs zijn verkrijgbaar in glas, kermamiek en hout kleuren.

staand of zwevend dressoir?

Wil een zwevend dressoir of staand dressoir? Jij bepaalt, de dressoirs van Sonorous zijn zeer flexibel. Een dressoir aan de muur gemonteerd houdt de vloer vrij en geeft een zwevend effect. Je bepaald zelf de hoogte en uiteindelijk geeft het een ruimtelijke uitstraling. Je kan je tv op het dressoir plaatsen of direct daarboven aan de wand met een muurbeugel. Het voordeel van een staand dressoir is dat de snoeren makkelijker weggewerkt kunnen worden.

De dressoirs kunnen worden uitgevoerd in 10 verschillende onderstellen in 30 verschillende kleuren. Elk front kan desgewenst in een andere kleur worden vervaardigd, de mogelijkheden zijn eindeloos, je hebt de mogelijkheid om een dressoir samen te stellen naar je eigen wensen.

zwevende dressoir

Een zwevend wandmeubel ofwel een design wandkast van Sonorous onderscheidt zich van de rest door een moderne en strakke look en de vele combinaties die samengesteld kunnen worden. De zwevende tv meubels zijn verkrijgbaar in hoogglans glas kleuren of in matglas kleuren.

Je stelt een zwevend dressoir helemaal zelf samen met alle mogelijke opties. Je kunt natuurlijk ook een hangend dressoir als tv meubel gaan gebruiken. In overleg met de verkoop adviseur kunnen wij de kabels in het dressoir verwerken.

details die het hem doen
nette afwerking

Sonorous streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en afwerking, zo kan de glasplaat bovenop het dressoir tot maar liefst maximaal 260cm uit één deel geleverd worden. Ook de combinaties tussen keramiek, hout en glas hebben een oogstrelend design en maken deze samengestelde dressoirs uniek.

De keuzes uit een lade, klep of deur zijn eindeloos en worden door onze installateurs thuis ter plekke gemonteerd en optimaal afgesteld om het beste rendement uit je dressoir te halen. Mocht je achteraf nog iets bij willen stellen dan kan dat uiteraard. Sonorous werkt met hoogwaardige scharnieren die in elke gewenste richting afgesteld kunnen worden.

Portfolio van dressoirs

Onderstaande voorbeelden van de Sonorous dressoirs is maar een deel van het assortiment dressoirs, doordat je zelf alles samenstelt kun je elk gewenst (zwevend) dressoirs samenstellen.

Verschillende onderstellen

Sonorous biedt 11 verschillende type stalen onderstellen aan. Het houten onderstel in 3.5 cm hoogte is standaard, de stalen onderstellen (leverbaar in ca. 30 verschillende kleuren) zijn optioneel.

Onze verkoop specialisten leggen je dit graag uit in de showroom.

Catalogusafbeelding SB-series

Download de catalogus

Bekijk de Sonorous SB series product specificaties en prijslijst. In de algemene catalogus vind je afbeeldingen terug.

Eindeloze kleur combinaties

Heb je uiteindelijk je dressoir samengesteld dan komt het moeilijkste gedeelte; kleuren uitzoeken en bepalen. Wij raden je aan om eerst te bepalen welke kleuren je mooi vindt en/of deze passen in de ruimte waar het dressoir komt. Wat belangrijk is dat het geheel goed staat bij de rest. Op het internet kun je talloze voorbeelden vinden van kleurencombinaties. Uiteindelijk kunnen wij je in de showroom ook op weg helpen maar een kleur blijft een persoonlijke keuze.

In de showroom vind je talloze kleuren voor speakerdoek of onderstellen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de geperforeerd stalen klep bij gebruik van audio in je dressoir een kleur te geven.

dressoirs met
getextureerde afwerking

De nieuwste trend is de getextureerde afwerking, geheel nieuw in het assortiment van Sonorous.

Heb je uiteindelijk je dressoir samengesteld dan ga je de kleuren uitzoeken en bepalen.

Ook hier geldt, laat je inspireren door ons ruime assortiment aan kleuren en mogelijkheden om je dressoir samen te stellen.

 

volledig ontzorgde installatie mogelijkheid

Je wilt uiteraard je tv dressoir in optima forma in je kamer geïnstalleerd hebben, wij werken uitsluitend samen met een gespecialiseerd bedrijf die puur en alleen meubels monteert. Zo weet je zeker dat je dressoir op een vakkundige wijze wordt gemonteerd.

De installatie specialisten van onze dressoirs en tv meubels weten exact hoe een Sonorous meubel geïnstalleerd moet worden, zij installeren het geheel en zorgen dat je direct na montage kunt genieten van je aankoop.

De Sonorous dressoirs zijn per module verpakt in een stevige kartonnen verpakking, de glasplaat wordt geleverd in een houten krat om beschadigingen te voorkomen. Op het afgesproken tijdstip komen de installateurs bij je thuis om je dressoir plaatsen, ze nemen alle verpakkingsmaterialen naderhand weer mee.

* installatie prijs op aanvraag en afhankelijk van dressoir(s) en plaats.

De meest gestelde vragen over de dressoir series

De modules zijn leverbaar in verschillende breedtes: 50,65, 100 of 130cm tot maximaal 260cm, dit heeft te maken dat het bovenblad in glas niet langer geproduceerd kan worden. (en uiteindelijk ook nog vervoerd moet worden)

De dressoirs zijn leverbaar in hoogtes: 40, 60, 80 & 100 cm. (exclusief onderstel)

Er is één diepte van 45 cm.

Je kunt de dressoirs samenstellen in hoogglans of mat glas kleuren en een aantal hout design kleuren gecombineerd met bijvoorbeeld keramiek.
Er zijn meer dan 100 kleur combinaties.

Ja dat is mogelijk, in diverse modules van 130cm breed is het mogelijk om je soundbar of center speaker te plaatsen in het dressoir, je kunt kiezen uit speakerdoek of geperforeerd staal zodat het geluid er doorheen kan.
Voor meer informatie zie de online catalogus / prijslijst.

Ja, dat is mogelijk, zie de online catalogus / prijslijst voor de beschikbare modules.

Standaard zitten er bij de dressoir modules geen kabeldoorvoeren maar kunnen wij er optioneel wel in laten maken.

De dressoir modules zijn vooraf geïnstalleerd vanuit de fabriek en worden afgemonteerd geleverd en bij meerdere modules moeten deze nog aan elkaar gekoppeld worden, je hoeft hier zelf geen zorgen over te maken, ze worden namelijk door ons installatie team vakkundig geïnstalleerd.

Ja, de glasplaat die bovenop het dressoir komt bestaat uit één geheel, let wel op dat dit maximaal 260cm lang mag zijn.

Nee, de bovenste plaat is alleen leverbaar in mat of hoogglans glas.

Jazeker, je kunt één module bestellen maar ook twee losse modules.

Standaard zit er een houten plint onder van 3.5cm hoog, optioneel zijn er 10 stalen onderstellen tegen meerprijs in 30 verschillende kleuren leverbaar.

Je kunt kiezen uit: hoogglans glas, mat glas, kermamiek en een aantal hout soorten.

Ja, dat is mogelijk op aanvraag, standaard zitten er geen kabeldoorvoeren in het dressoir.