Ideeënkoffer

genoeg inspiratie

Lastig om tot een kleur keuze te komen? Niet met deze koffer vol met glas, hout, geperforeerd staal en speakerdoek kleurstalen.

Wij begrijpen dat kleur keuzes maken het meest lastige is, in de stalen koffer zitten alle kleurstalen die beschikbaar zijn voor alle Sonorous series, dit vergemakkelijkt om een keuze te maken uit de beschikbare kleuren.

DE VOORWAARDEN

* De borg van deze koffer is € 125,-
* De koffer mag je maximaal 14 dagen in bezit houden, daarna stuur je deze retour.
* De koffer wordt verzonden (na ontvangst van de borg op onze bankrekening) in een omdoos, aflevering van ma – zaterdag.

1. BESTELLEN/BETALEN/VERSTUREN

Wanneer je de koffer wilt bestellen kun je het formulier hieronder invullen; bestel de koffer vol ideeën. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met onze bankgegevens.

Nadat wij de betaling van de borg fysiek hebben ontvangen op onze bankrekening sturen wij de koffer toe, je ontvangt van ons een e-mail met track en tracé code zodat de bestelling online gevolgd kan worden. (levering van ma – za)

 

ideeenkoffer

2. RETOUR STUREN

De koffer mag je maximaal 14 dagen in bezit houden, daarna stuur je deze op eigen kosten naar ons retour in de omdoos waarmee het ook is ontvangen. Stuur altijd retour met handtekening voor ontvangst, bewaar dit verzendbewijs totdat wij een e-mail sturen dat de koffer retour is ontvangen en wij de borg € 125,- minus € 10,- retour storten. (€ 115,-)

Na retour ontvangst wordt de koffer gecontroleerd, mocht er een kleurstaal(en) ontbreken dan wordt er 10,- per sample berekend.

ideeenkoffer

Interesse gewekt?