Salontafels

Salontafels, mooi te combineren
met de tv meubels en dressoirs

In elk huishouden staat wel een salontafel in de woonkamer, het is super praktisch en staat ook nog eens gezellig. Een salontafel is een multifunctioneel meubelstuk. Sonorous biedt vele tafels aan in diversen stijlen, maten en vormen. Welke het beste in jouw interieur past hangt af van vele factoren, je kunt kiezen uit een industriële salontafel of juist een moderne salontafel. Je hebt een ruime keuze, omdat je ook hierbij kunt kiezen uit verschillende materialen zoals glas en keramiek.

Alle salontafels worden op maat samengesteld. Je hebt de keuze om het stalen onderstel een andere kleur te geven dan het blad. Je kunt je ideale salontafel creëren. Ben je op zoek naar een unieke en moderne salontafel dan biedt Sonorous je deze mogelijkheid.

De salontafels zijn perfect te combineren met de bijzettafels, dressoirs, tafels en tv meubels van Sonorous. Zoek je inspiratie? Kijk vooral verder op deze pagina.

Een salontafel met opbergruimte

De Sonorous salontafels zijn leverbaar in meer dan 100 kleuren en je kunt een mix maken van materialen, zo kies je bijvoorbeeld uit keramiek, hout of glas. De salontafel (type: ES91) zoals afgebeeld is afgewerkt in hoogglans wit glas met een zilveren aluminium rand. Vanzelfsprekend kan je bij Sonorous elke gewenste kleur gebruiken uit ons assortiment, je kunt ook verschillende kleurcombinaties maken. Je hebt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de lades in een andere kleur uit te voeren dan de romp van de salontafel.

Het voordeel van het Sonorous assortiment is dat je met je salontafel ook een mix kunt maken met een bijpassend dressoir of tvmeubel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

salontafel rond

Ronde salontafels plaats je veelal op een centrale plek in je woonkamer, ze zijn makkelijk verplaatsbaar. Vaak worden deze salontafels ook gecombineerd met andere modellen. In bijgaande afbeelding zijn drie verschillende tafels gecombineerd, zo ontstaat een speels effect. Je kunt de tafels gemakkelijk verschuiven in de opstelling die je wenst.

Bij Sonorous kun je de kleuren zelf bepalen, voor de kleur van het stalen onderstel kun je maar liefst kiezen uit 30 verschillende kleuren in combinatie met het blad in glas of keramiek.

Wanneer je een afspraak maakt in de showroom raden wij je aan om de afmeting van je salontafel vooraf te bepalen. In de showroom kan je de kleurkeuzes bepalen.

Catalogusafbeelding bijzet- en salontafels

Download de catalogus

Bekijk de Sonorous bijzettafels en salontafels product specificaties en prijslijst. In de algemene catalogus vind je afbeeldingen terug.

Je salontafel zelf samenstellen

Je perfecte salontafel maken hangt af van je eigen creativiteit. Je kunt elk onderdeel desgewenst zelf ontwerpen in de kleur of het materiaal van jouw voorkeur. Je kunt kiezen uit een industriële of een moderne look. Een industriële salontafel is vaak donker gekleurd of zwart maar ook combinaties met lichte kleuren zijn mogelijk. Een moderne salontafel kenmerkt zich vaak door het gebruik van metaal en glas, veelal worden er combinaties van marmer met glaskleuren toegepast.

Sonorous biedt een ruim assortiment aan keuzes, laat je inspireren!

De meest gestelde vragen over de salontafels

De bijzettafels zijn er in vele verschillende afmetingen, alle specificaties vind je terug in de online catalogus/prijslijst.

Je kunt de dressoirs samenstellen in hoogglans of mat glas kleuren en een aantal hout design kleuren gecombineerd met bijvoorbeeld keramiek.
Er zijn meer dan 100 kleur combinaties.

Dit is afhankelijk van het type bijzettafel, de meeste types zijn helemaal vooraf geïnstalleerd, bij sommige types dient alleen het onderstel geïnstalleerd te worden. 

In de online catalogus/prijslijst zie je welke onderstellen per type bijzettafel beschikbaar zijn.

De onderstellen zijn vervaardigd uit hout of staal afhankelijk van het type salontafel en ook hierin zijn verschillend kleuren leverbaar.

De bovenkant kun je kiezen uit: hoogglans glas, mat glas, kermamiek en een aantal hout soorten.

Kom naar de showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Maak dan snel een afspraak en onze verkoop specialisten geven je een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden.