EX-Series

Staande tv meubelen,
Stel zelf samen naar wens

Deze prachtig afgewerkte design tv meubels van Sonorous uit de EX series zijn uniek in hun soort en buitengewoon fraai afgewerkt zodat je een strakke en moderne uitstraling creëert. Het is genieten wanneer dit fraaie design meubel staat opgesteld in de woonkamer.

Door de modulaire opbouw zijn de combinaties eindeloos en stel je je eigen unieke Sonorous tv kast samen, geheel naar je persoonlijke smaak en behoefte.

Of je nu op zoek bent naar een audio meubel of tv kast, Sonorous biedt ze allemaal in diverse stijlen en materialen zoals afgewerkt in hoogglans of mat glas en verschillende types stalen onderstellen.

Een tv meubel op maat gemaakt naar eigen wensen en ideeën.

Modulair op te bouwen tv meubels en geheel naar je eigen smaak.

Jij kiest en bepaalt! Het samenstellen van een tv meubel met de gewenste modules zoals kleppen en lades is maar het begin, daarna komt het ook op je eigen creativiteit aan om deze moderne tv meubels van kleuren te voorzien.

Een Sonorous tv meubel wordt op maat samengesteld uit alle verschillende modules, materialen en onderstellen, wij maken altijd een uniek tv meubel naar jouw wensen.

De modules hebben een breedte van 65, 130, 160 & 200 cm en zijn in elke gewenste samenstelling te combineren met of zonder draaibare tv beugel.

In onze showroom in Assendelft staan verschillende voorbeelden van samenstellingen en kleuren.

Op dit moment zijn alle showroom modellen met 50% korting.

Een platenspeler meubel is
makkelijk te integreren

De platenspeler is weer helemaal in opkomst. Ook de vraag wordt steeds groter naar een meubel waar een platenspeler in geplaatst kan worden. Sonorous heeft hier een module voor ontwikkeld; de ER01F.

Je platenspeler of draaitafel is zeer gemakkelijk te integreren in een Sonorous tv meubel.  Model ER01F biedt plaats een de meest gangbare platenspelers.

Je kunt deze module losstaand bestellen of in combinatie met een ander tv meubel module, zo is je platenspeler mooi weggewerkt in het tv meubel. Ook is het  natuurlijk mogelijkheid om je platenspeler óp het meubel te plaatsen. 

Lees meer over het platenspeler meubel in ons blog:
Platenspeler meubel; waar moet ik rekening mee houden?

Schuif om te openen

Sonorous staande TV meubelen hebben handig speakerdoek of geperforeerd staal om je soundbar onzichtbaar weg te werken. In onderstaand voorbeeld heb je de gehele breedte op 1.30cm om je soundbar te plaatsen. Optimaal genieten van je geluid terwijl je de soundbar niet ziet.

Mojave desert in the sun
Open
Mojave desert in the dark
gesloten

Verschillende onderstellen

Sonorous biedt 10 verschillende type onderstellen aan, de houten versies in 3.5 of 9 cm hoogte zijn standaard, de stalen onderstellen (leverbaar in ca. 30 verschillende kleuren) zijn optioneel.

Onze verkoop specialisten leggen je dit graag uit in de showroom.

Catalogusafbeelding EX-series

Download de catalogus

Bekijk de Sonorous EX series product specificaties en prijslijst. In de algemene catalogus vind je afbeeldingen terug.

Keuze uit + 100 verschillende kleur variaties

Sonorous heeft een breed en gevarieerd aanbod van vele verschillende kleuren en materialen.

Er is keuze uit maar liefst 60 verschillende modules uit de EX serie: (vloer modellen)
50 glaskleuren (hoogglans & mat glas), 30 keramische kleuren, 4 hout design kleuren, 2 speakerdoek kleuren en maar liefst 30 geperforeerd staal kleuren. 

Het is een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw en je eigen kleur combinaties, voor elke ruimte biedt Sonorous een passende combinatie.

 

TV meubel Montage service

Bij Sonorous ben je verzekerd van deskundige installatie door ons ervaren team van monteurs.

Wanneer je eenmaal je (tv) meubel hebt gekocht wil je natuurlijk dat deze professioneel geïnstalleerd wordt.

De Sonorous meubels zijn per module verpakt in een mooie stevige doos met beschermend piepschuim.

De installatie vindt plaats op het afgesproken tijdstip en de monteurs plaatsen het tv meubel op de gewenste plek. Meerdere modules worden vakkundig aan elkaar bevestigd en tot in de puntjes waterpas geplaatst. Nadat alles geplaatst is nemen de monteurs alle afval van de Sonorous tv meubels weer mee.

Kortom, wanneer de monteurs weer vertrekken staat het meubel geheel volgens jouw wensen geïnstalleerd in je (woon) kamer.

* installatie prijs op aanvraag en afhankelijk van meubel(en) en plaats.

Portefolio van design tv meubels (ex series)

De meest gestelde vragen over de EX-series (Staande tv Meubelen)

De EX series zijn verkrijgbaar in de module breedtes: 65, 130, 160 of 200cm. Zo kun je de modules samenstellen in de breedte afmetingen: 130, 160, 195, 200, 225, 260, 265, 325 cm etc.
Je kunt kiezen uit twee hoogtes: 25 of 40 cm.
De diepte is 50 cm.

Je kunt deze tv meubels samenstellen in hoogglans of matglas kleuren en een aantal hout design kleuren gecombineerd met bijvoorbeeld keramiek.
Er zijn meer dan 100 kleur combinaties.

Jazeker! Juist hier heeft Sonorous verschillende modules voor.
Voor meer info kijk in de online catalogus voor alle types en afmetingen.

Bij het gebruik van de modules met speakerdoek of geperforeerd staal werkt het geluid prima, houdt er alleen rekening mee dat bij een soundbar met Dolby Atmos functie (geluid van boven zoals in de bioscoop) niet werkt.
Zie hieronder modellen uitgevoerd met speakerdoek (T) of geperforeerd staal. (P)

TC/PC
TD/PD
TF/PF
TS/PS
TT/PP

Voor meer informatie zie de online catalogus.

Voor bijna alle versterkers heeft de Sonorous EX serie een passende oplossing. Voor meer info kijk in de online catalogus voor alle types en afmetingen.

Ja, in het meubel zelf zitten standaard kabeldoorvoeren van het ene naar het andere vak, bij meerdere modules zijn deze ook standaard aanwezig.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze kabeldoorvoeren.

Alle tv meubels van Sonorous uit de exclusieve series die op maat worden geproduceerd zijn vooraf geïnstalleerd, het installatie team komt op afspraak bij je langs om de meubels te plaatsen, te koppelen en waterpas af te stellen.

Bij de EX series heb je per module één glasplaat aan de bovenkant van het meubel, wanneer je kiest voor 2, 3 of meerdere modules dan worden de modules strak tegen elkaar gemonteerd zodat het een superstrak geheel wordt.

Nee, dat is niet mogelijk. De modules zoals vermeld in de online catalogus zijn de beschikbare modellen.

Ja dat is geen probleem, je kunt kiezen uit alle beschikbare kleuren, let er wel op dat er soms een beperking geldt voor het feit dat niet alle materialen voor de romp of front beschikbaar zijn. Onze verkoop kunnen je hier alle informatie over verschaffen.

Ja dat kan, dat werkt d.m.v. infrarood verlenging; dit zorgt ervoor dat je het apparatuur kan bedienen terwijl je de klep van de kast dicht hebt.

Een infrarood verlenging wordt er overigens gratis bijgeleverd wanneer je een Sonorous tv meubel besteld met glazen kleppen.

Overigens kies je voor een klep met speakerdoek of geperforeerd staal dan heb je normaliter geen infrarood oog nodig want deze materialen laten het infrarood signaal gewoon door.

Dat klopt, Sonorous biedt je de optie met of zonder kabeldoorvoer in het bovenblad. Wanneer je de tv bovenop het meubel plaatst kun je direct de kabels binnendoor op je apparatuur aansluiten i.p.v. achter het meubel langs, de keuze is aan jou.

Koop je overigens een tv meubel met draaibare tv steun dan zit deze er al direct standaard in.

Ja dat is mogelijk. Sonorous biedt diverse modellen met een tv beugel, afhankelijk van de breedte van het meubel kun je hier maximaal een 65inch tv op monteren. (afhankelijk van het gewicht)

De TV beugel is achteraf niet bij te bestellen aangezien er een uitsparing voor de kabeldoorvoer wordt gemaakt in het bovenblad.

Ja, je kunt afhankelijk van de tv-breedte de tv zo’n 40 graden draaien.

Eerlijk gezegd gaat onze voorkeur uit naar het bevestigen van je tv aan de wand. Met een muurbeugel (vlak of draaibaar) ben je veel meer flexibel. De mooiste manier om je kabels weg te werken indien mogelijk is gefreesd in de muur, er bestaan tegenwoordig heel wat kabelgoten in allerlei materialen zoals aluminium waarmee je de kabels superstrak kunt afwerken. Sommige Samsung televisies hebben een hele kleine bijna onzichtbare kabel, de vraag is of je het dan nodig vindt.