TV meubel wit: inspiratie en ideeën voor in huis

Tv Meubel Wit Insparatie En Ideeën Voor In Huis
TV meubel wit: inspiratie en ideeën voor in huis

Bij de zoektocht naar een volwaardig TV meubel komt je al snel uit bij een wit exemplaar. Een wit TV meubel zorgt voor rust in de kamer, maar kan aan de andere kant ook de aandacht opeisen. Door de verschillende afwerkingen en stijlen kun je met een wit TV meubel alle kanten op. In deze inspiratieblog geven we ideeën voor een wit TV meubel in je eigen huis.

5 WITTE TV MEUBEL IDEEËN VOOR UW HUIS

Je keuze is gevallen op een wit TV meubel, maar wel stijl past het beste bij jouw interieur? Een modern interieur vraagt meer om een strak afgewerkte meubel, terwijl een authentiek interieur gebaat is bij een landelijke televisie meubel. En kies je voor een staande of zwevende televisie meubel? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en laat je inspireren!

TV meubel wit hoogglans

Een wit tv meubel met hoogglans past bij uitstek bij een modern interieur. De onderstaande afbeelding laat dit prachtig zien. De strakke lijnen in combinatie met het wegwerken de bedrading geven de meubel een verzorgd aanzicht. De combinatie van de witte en zwarte elementen in deze woonkamer laat zien dat er weinig nodig is om de juiste sfeer in een kamer te brengen.

Design Meubel Wit Van Sonorousex SerieDesign meubel van Sonorous uit de EX Serie.

Een wit TV meubel in de woonkamer zonder dat hier een TV op staat? Ook dat is mogelijk. De witte meubels in de afbeelding hieronder zorgen voor een schone uitstraling van de kamer, waarbij de aandacht op een subtiele manier uitgaat naar het rode tv meubel en de passende accessoires.

Dressoir Hoogglans WitEen hoogglans wit dressoir met bijzettafel en tv meubel in het rood

Wit TV meubel met hout

Bij een vloer met een houten uitstraling kun je het hout-gevoel in de kamer een extra impuls geven door een wit TV meubel met hout te plaatsen. In de afbeelding hieronder is de TV meubel de beslissende factor die de houten vloer en de lichte muur bijeen laat komen. De authentieke kandelaars komen door middel van het hout in de TV meubel zelfs in dit moderne interieur volledig tot hun recht.

TV meubel wit zwevend

Een televisiemeubel is niet per se een meubel waar een televisie op staat. Het is ook een meubel die het interieur rondom de tv een extra dimensie geeft. Onderstaand zie je een wit meubel die perfect in de omgeving past. Het hangend tv meubel past niet alleen bij het strakke interieur, het geeft je ook de mogelijkheid om geluidsapparatuur, spelcomputers en andere spullen netjes weg te werken.

Tv Meubel Wit Zwevend
Een hoogglans wit zwevend dressoir en lades in hout afwerking

Wit TV meubel landelijk

Versterk de landelijke sfeer in je huis met de wit tv meubel in de onderstaande afbeelding. Deze wit meubel brengt door middel van de toegevoegde kleurelementen het natuurlijke gevoel omhoog. De dierenkop en de groene planten maken het landelijke interieur af.

Dressoir Eiken Wit
Een staand dressoir in hoogglans wit met eiken

Onze TV meubels en dressoirs zijn opgedeeld in verschillende modules. In het geval van de kast die hier in de afbeelding te zien is, bestaan het meubel uit vijf modules (Wit-Gekleurd-Wit-Wit-Wit). Deze zijn opgebouwd uit de dressoir series: SB. Deze modules zijn elk apart van elkaar te installeren, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten! In dit voorbeeld een dressoir, bekijk de dressoir pagina.
Een wit tv-meubel kun je eigenlijk wel in elk interieur kwijt, denk ook eens aan een wit hoogglans tv-meubel.

GENOEG INSPIRATIE?

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor het kopen van een wit tv meubel? Dan zijn we blij dat we je hierbij hebben kunnen helpen. Heb je nog vragen over de TV meubels uit de EX-serie of de ED-serie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom in Assendelft.

Populaire berichten

platenspeler meubel

Platenspeler meubel

Platenspeler meubel De platenspeler meubels van Sonorous kun je ook bestellen als losse bijzettafel platenspeler en te verkrijgen in meer dan 50 verschillende mat en

Lees verder

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.