Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Lees onze veel gestelde vragen, veelal staan hier de antwoorden bij op al je vragen, mocht je toch iets niets kunnen vinden kun je onze chat service gebruiken om contact met ons te maken.

Onderwerpen

Algemeen

TVmeubelen.nl is premium dealer van Sonorous tv meubelen; zij zijn gespecialiseerd in tv meubels die op maat worden samengesteld als mede standaard modellen zoals audio meubels, hifi meubels en tv standaards.

Jazeker! Juist heeft Sonorous in zijn EX, ED & SB serie om je geluid te verbergen in je meubel en toch te genieten van je geluid dat netjes is weggewerkt.

Levertijd

Aangezien deze Sonorous series meubelen niet standaard zijn en op maat worden gemaakt is de gemiddelde levertijd ca.  2 – 8 weken, dit is afhankelijk van het bestel moment en ontvangst van de aanbetaling, de levertijd gaat altijd in overleg.

Overige merken en modellen staan de levertijden in de webshop vermeld, bij twijfel raden wij altijd om eerst contact met ons op te nemen via de chat functie.

Bezorging

Wij bezorgen de standaard pakketten met DHL, bij grotere pakketten die fragiel zijn door heel veel glas en zwaar gewicht hebben wij onze “eigen” koeriers dienst.

Dit is afhankelijk van de bezorgdienst waar mee wordt verzonden, in de regel van maandag t/m zaterdag. Vaak wordt er niet afgeleverd op zaterdag met de grotere en zwaardere artikelen die met een speciale bezorgdienst worden verzonden, je kunt altijd eerst contact met ons opnemen via de chat functie om te overleggen.

Installatieservice

Jazeker, wij bieden door heel Nederland meubel installatie service aan maar houdt rekening dat voor de goedkopere artikelen het vaak niet kosten effectief is.
Je kunt dan beter op de website: meubelsmonteren.nl een aanvraag voor een installatie specialist uit de buurt doen, dat is een stuk goedkoper.

Alle meubels die wij samenstellen zoals de Sonorous EX (staande tv meubels), ED (zwevende tv meubels)  en SB series. (dressoirs)

Sorry, nee dat installeren wij niet maar wij werken wel nauw samen met een partner hier uit de buurt die hier in kan ondersteunen

Nee deze verkopen wij zelf niet maar onze partner waar wij nauw mee samenwerken kan je daar heel goed in adviseren en verkopen.

Prijslijst

Prijzen van artikelen vind je terug op de website op de catalogus pagina.

Let wel op! Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen in hoogglans zwarte kleur, andere kleuren zoals mat glas, keramiek en stalen onderstellen worden veelal verkocht met een meerprijs.

Door het zeer variabele aanbod van kleuren en materialen is het onmogelijk om overal prijzen bij te vermelden.

Veelal bij samenstelling uit de staande tv meubelen, zwevende tv meubelen en dressoirs worden prijzen opgebouwd vanuit het tekenpakket waar wij de meubels in samenstellen en daaruit een prijs wordt uitgewerkt.

Catalogus

Op de catalogus pagina vind je alle catalogussen terug.

Verkooppunten

TVmeubelen.nl is dé specialist en premium dealer van Sonorous tv meubels, doordat de exclusieve lijnen van de modellen: EX, ED en SB helemaal worden samengesteld naar de wens van de klant is er expertise en deskundigheid nodig, onze ervaring is dat deze specifieke kennis veelal ontbreekt en de klant veelal onjuist wordt geïnformeerd.

Ben jij een audio-video-tv dealer en heb je ruimte en interesse in verkoop van de exclusieve lijnen neem dan contact op met één van de medewerkers van Sonorous; zie de website; www.sonorous.nl

Bekijk onze showroom

Sonorous is het meest vooruit strevende merk op gebied van audio en video meubelen, de EX/ ED series lowboard tv meubels zijn uniek in zijn soort te noemen door de vele combinaties van modules en kleuren, met maar liefst 59 verschillende modules uit de EX serie (vloer modellen) en 17 modules uit de ED series (wand modellen) en 16 standaard glaskleuren (optie: 160 extra glaskleuren( 9 hout design kleuren en 3 speakerdoek kleuren is het een belevenis om combinaties te maken door de modulaire opbouw.