ED-Series

Zwevende tv meubels,
"op maat gemaakt"

De zwevende tv meubelen van Sonorous uit de ED serie zijn compleet op maat* te bestellen in de gewenste glas of houtkleur. Sonorous biedt een breed scala aan kleur combinaties en modules. Met de tijdloze uitstraling van deze moderne hangende tv meubels geef je een unieke touch aan je interieur. Uiteraard worden deze tv meubels in hoogwaardige kwaliteit gefabriceerd en kunnen ze prima worden gecombineerd met de Sonorous hangkasten.

Al onze zwevende tv meubels zijn vooraf gemonteerd en het ervaren installatieteam komt het bij je thuis op de gewenste plek monteren.

* Zie de catalogus voor alle beschikbare modules, kleuren en prijzen.

design tv design-tv-meubel-zwevend
tv kast open
design-tv-meubel-zwevend
Gesloten kast

Zelf samenstellen in meer dan 180 verschillende kleuren

Sonorous biedt een uniek breed gamma aan kleuren, zo kun je kiezen uit hoogglans en matglas kleuren en daarmee kun je ook combineren met keramiek en hout design kleuren.
In de showroom hebben wij alle kleuren opgesteld staan en kun je je een goed beeld vormen welke mogelijkheden er zijn.

De gekozen kleuren verwerken wij in ons tekenpakket waardoor er een zeer goed en realistisch beeld ontstaat. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat je inspireren in onze showroom.

Om te weten welke kleur tv-meubel het beste bij je past kun je hier alles over lezen in ons blog.

En dan nu tijd om
"kleur te bekennen"

Klik op de gewenste kleur van het speakerdoek te bekijken

Catalogusafbeelding ED-series

Download de catalogus

Bekijk de Sonorous ED series product specificaties en prijslijst. In de algemene catalogus vind je afbeeldingen terug.

Bijpassende hangkasten voor je zwevend tv meubel

Nadat je eenmaal je mooie zwevende tv kast aan de wand hebt hangen kun je deze uitbreiden met de Sonorous hangkasten uit de ED serie. Je hebt keuze uit vele verschillende types kasten, met open modules of met gesloten modules, afgewerkt in de glaskleur van je keuze. Je kunt zo een ideale match samenstellen. 

De zwevende hangkasten zijn specifiek gemaakt om aan de muur te bevestigen met een effectief ophangsysteem, sommige hangkasten kun je zowel horizontaal als verticaal bevestigen.


De zwevende hangkasten kunnen altijd achteraf nog bijbesteld worden.

waarom kiezen voor een zwevend tv meubel?

Een TV wandmeubel ophangen aan de muur heeft het voordeel dat je zelf de ophanghoogte kunt bepalen. Je krijgt daardoor  een luxere uitstraling en het levert je ruimte besparing op. Ook voor ruimtes die wat kleiner zijn is een zwevend tv meubel een prima oplossing, een bijkomend voordeel is dat je de vloer eronder makkelijk kunt schoonmaken.

Let wel op dat de muur geschikt is om een zwevende tv kast aan op te hangen aangezien sommige tv wandmeubels  zwaar zijn en de muur daardoor misschien ongeschikt is. Je kabels wegwerken bij een hangend tv meubel kan ook een nadeel zijn, in sommige situaties kun je vaak niet in de muur fresen om de kabels zoals internet, coax en bijvoorbeeld HDMI kabels weg te werken.

De meest gestelde vragen over de ED series. (Zwevende tv meubelen)

De ED series zijn verkrijgbaar in de module breedte: 65, 130 of 160cm. Zo kun je de modules samenstellen in de breedte afmetingen zijn: 130, 160, 195, 200, 225, 260, 265, 325 cm etc.
Je kunt kiezen uit twee hoogtes: 25 of 40 cm.
De diepte is: 36 cm.

Je kunt deze zwevende tv kasten samenstellen in hoogglans of mat glas kleuren en een aantal hout design kleuren gecombineerd met bijvoorbeeld keramiek.
Er zijn meer dan 100 kleur combinaties.

Een hangend tv meubel kun je bevestigen op verschillende manieren met ophangbeugels, je kunt de ophangbeugels op drie manieren stellen:
A. Naar voren en achter
B. Van links naar rechts
C. Van boven naar beneden

Op deze manier kun je de tv kast aan de wand perfect afstellen.

Een zwevend tv meubel is een meubel wat je bevestigd aan de wand zodat je meer ruimte creëert van de vloer af.

Jazeker! Juist heeft Sonorous hier verschillende modules voor, let wel op dat de ED series (zwevende) 36 cm diep zijn terwijl de EX series (staand) 50 cm diep zijn.
Voor meer info kijk in de online catalogus voor alle types en afmetingen.

Bij het gebruik van een tv meubel zwevend aan de wand met speakerdoek of geperforeerd staal werkt het geluid prima, houdt er alleen rekening mee dat bij een soundbar met Dolby Atmos functie (geluid van boven zoals in de bioscoop) niet werkt.

Deze zwevende tv meubels hebben een totale diepte van 36cm, mocht je versterker inclusief kabels aan de achterkant minder diep zijn dan 36cm diep dan past je de versterker in de zwevende tv kasten van Sonorous.

Ja, in het zwevende tv meubel zelf zitten standaard kabeldoorvoeren van het ene naar het andere vak, bij meerder modules zitten deze ook standaard zodat je de kabels van het ene naar het andere module kunt doorvoeren en leuke bijkomstigheid is dat je niks extra’s betaald voor deze kabeldoorvoeren.

Ja en nee, je hebt modules die dit inderdaad hebben zodat je de kabels gemakkelijk aan de bovenkant kunt doorvoeren.

Alle tv meubels van Sonorous uit de exclusieve series die op maat worden geproduceerd zijn vooraf geïnstalleerd, het installatie team komt op afspraak bij je langs om de meubels te plaatsen, te koppelen en waterpas af te stellen.

Bij de ED series heb je per module één glasplaat aan de bovenkant van het meubel, wanneer je kiest voor 2, 3 of meerdere modules dan worden de modules geassembleerd tegen elkaar gemonteerd zodat het een superstrak geheel wordt en één geheel vormen.

Het is niet mogelijk om elke gewenste afmetingen te fabriceren, je kunt wel kiezen uit de verschillende  modules met breedte en hoogte maten zoals vermeld in de online catalogus zijn de beschikbare modellen.

Ja dat is geen probleem, je kunt kiezen uit alle beschikbare kleuren, let wel op dat er soms een beperking op zit dat niet alle materialen voor de romp of front beschikbaar zijn.

 

Ja dat kan, dat werkt d.m.v. infrarood verlenging; dit zorgt ervoor dat je het apparatuur kan bedienen terwijl je de klep van de kast dicht hebt.

Een infrarood verlenging wordt er overigens gratis bijgeleverd wanneer je een Sonorous tv meubel besteld met glazen kleppen.

Overigens kies je voor een klep met speakerdoek of geperforeerd staal dan heb je normaliter geen infrarood oog nodig want deze materialen laten het infrarood signaal gewoon door.

Bij de hangende tv kasten kan geen tv beugel geïnstalleerd worden.